Schoolverlaters Info

Informatie voor de ouders over de overstap naar VO/ VSO: Klik HIER.

Wachtwoord veranderd

Het wachtwoord om in te loggen op onze website is veranderd. De gebruikersnaam is het zelfde gebleven. Dit nieuwe wachtwoord gebruikt u ook om de groepsindeling, de filmpjes en de foto's te bekijken.

Schoolgids '17/'18

Op onze website staat de schoolgids van de St. Maartenschool (klik hier). Deze gids is bedoeld om u als ouder te informeren over zaken die we belangrijk vinden. We vertellen u in deze schoolgids hoe wij denken over onderwijs en hoe de dagelijkse gang van zaken op de St. Maartenschool is.

Gepubliceerd: 11-09-2017
Kandidaatstelling
Gepubliceerd: 10-10-2017
Schoolverlatersinfo
Gepubliceerd: 09-29-2017
Gezonde school
Gepubliceerd: 09-26-2017

St. Maartenschool

De St. Maartenschool is een school voor speciaal onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en langdurig zieke kinderen. De school werkt intensief samen met het revalidatiecentrum van de St. Maartenskliniek. Het onderwijs op de St. Maartenschool sluit aan bij het ontwikkelingsniveau van de leerlingen en het biedt hen de uitdaging om zo ver als mogelijk te komen. Het aanbod is erg breed: van basisschoolleerstof tot leerstof voor zeer moeilijk lerende kinderen, verdeeld over 6 leerroutes binnen de school. De St. Maartenschool maakt deel uit van Onderwijsgroep Punt Speciaal.