Schoolverlaters Info

Informatie voor de ouders over de overstap naar VO/ VSO: Klik HIER.

Wachtwoord veranderd

Het wachtwoord om in te loggen op onze website is veranderd. De gebruikersnaam is het zelfde gebleven. Dit nieuwe wachtwoord gebruikt u ook om de groepsindeling, de filmpjes en de foto's te bekijken.

Schoolgids '17/'18

Op onze website staat de schoolgids van de St. Maartenschool (klik hier). Deze gids is bedoeld om u als ouder te informeren over zaken die we belangrijk vinden. We vertellen u in deze schoolgids hoe wij denken over onderwijs en hoe de dagelijkse gang van zaken op de St. Maartenschool is.

Gepubliceerd: 11-09-2017
Kandidaatstelling
Gepubliceerd: 10-10-2017
Schoolverlatersinfo