• Schoolverlaters Info
  Schoolverlaters Info

  Informatie voor de ouders over de overstap naar VO/ VSO: Klik HIER.

 • Wachtwoord veranderd
  Wachtwoord veranderd

  Het wachtwoord om in te loggen op onze website is veranderd. De gebruikersnaam is het zelfde gebleven. Dit nieuwe wachtwoord gebruikt u ook om de groepsindeling, de filmpjes en de foto's te bekijken.

 • Schoolgids '17/'18
  Schoolgids '17/'18

  Op onze website staat de schoolgids van de St. Maartenschool (klik hier). Deze gids is bedoeld om u als ouder te informeren over zaken die we belangrijk vinden. We vertellen u in deze schoolgids hoe wij denken over onderwijs en hoe de dagelijkse gang van zaken op de St. Maartenschool is.

Nieuwsberichten
Gepubliceerd: 11-09-2017
Kandidaatstelling
Gepubliceerd: 10-10-2017
Schoolverlatersinfo
Gepubliceerd: 09-29-2017
Gezonde school
Gepubliceerd: 09-26-2017

Classic Express

classic express thumbDinsdag 1 maart bezochten we met 5 klassen van de St. Maartenschool de Classic Express (http://www.classicexpress.nl/). Dit mobiele podium van het Prinses Christina concours laat schoolkinderen kennis maken met klassieke muziek. We werden ontvangen door drie talentvolle muzikanten. Een pianist, een violist en een saxofonist. Ze vertelden om beurten iets over hun instrument en speelden alleen of met elkaar enkele stukken voor. Voor veel kinderen was het de eerste kennismaking met klassieke muziek. Er waren zelf geluksvogels die zelf de viool mochten uitproberen. Foto’s Cassic Express: klik http://bit.ly/1pwVVo0.  Classic Express filmpje van Clemens: klik http://bit.ly/1R70MZi

>>

Toegang voor ouders