Schoolverlaters Info

Informatie voor de ouders over de overstap naar VO/ VSO: Klik HIER.

Wachtwoord veranderd

Het wachtwoord om in te loggen op onze website is veranderd. De gebruikersnaam is het zelfde gebleven. Dit nieuwe wachtwoord gebruikt u ook om de groepsindeling, de filmpjes en de foto's te bekijken.

Schoolgids '17/'18

Op onze website staat de schoolgids van de St. Maartenschool (klik hier). Deze gids is bedoeld om u als ouder te informeren over zaken die we belangrijk vinden. We vertellen u in deze schoolgids hoe wij denken over onderwijs en hoe de dagelijkse gang van zaken op de St. Maartenschool is.

Kandidaatstelling
Gepubliceerd: 10-10-2017
Fotograaf indeling
Gepubliceerd: 10-10-2017
Roy
Gepubliceerd: 10-09-2017
Nieuwsberichten
Gepubliceerd: 10-06-2017
Schoolverlatersinfo
Gepubliceerd: 09-29-2017
Gezonde school
Gepubliceerd: 09-26-2017

Nieuwsberichten

Vandaag is Nieuwsberichten #13 uitgekomen met hierin:  Elke dag samen een beetje beter!  |  18 mei 2016 Special Kids Run   |  Dansen op school met PUUR!   |  Hoe was de Super Sportdag van 15 maart (mét foto's)  |  Zeilen voor iedereen, óók met een beperking   |  Race Runner Battle 23 april  |  Visite van de Berendokters   |  Mariken en De Pindakaas Prins | Even voorstellen met Mike (achternaam onbekend) | Vraag van vandaag: wat is dit en wat kan je er mee...? | Kinderpagina door Oranje 3  |  Klik hier  voor deze Nieuwsberichten  |  Volgende Nieuwsberichten verschijnt vrijdag 8 april.