• .
    .

Privacy

AVGWat gebeurt er met uw gegevens bij gebruik van onze Website en Nieuwsberichten?

Onze website is gericht op het delen van informatie van school naar ouders, medewerkers en andere belangstellenden. Onze website staat gedeeltelijk open voor iedereen (zonder wachtwoord) en helemaal open voor ouders en medewerkers met een wachtwoord.

(Bijvoorbeeld de volledige Nieuwsberichten-PDF en documenten die we alleen met ouders en medewerkers willen delen komen achter dit wachtwoord). Het wachtwoord is voor alle ouders en medewerkers hetzelfde en wordt elke eerste week na de zomervakantie veranderd en opnieuw aan ouders van onze leerlingen en medewerkers uitgedeeld.

Foto’s en filmpjes:  Herkenbare Foto’s en filmpjes worden er niet op onze website geplaatst. Ook niet in een fotoalbum. Ook de groepsindeling zetten we niet meer op onze website. Foto’s die we op onze website plaatsen zijn onherkenbaar gefotografeerd.

Nieuwsberichten:  www.maartenschool.nl stuurt via e-mail nieuwsberichten. Deze nieuwsberichten zijn gericht op het delen van informatie van school naar ouders. (Belangstellenden buiten school hebben alleen toegang tot een samenvatting van de Nieuwsberichten. Ouders en medewerkers hebben toegang tot de volledige Nieuwsberichten in PDF). De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Hiervoor wordt uw mailadres, voornaam en achternaam verzameld in Mailchimp. Mailadressen van de ouders van onze leerlingen worden door de St. Maartenschool vanuit onze ouder-lijst van het secretariaat elke schooljaar opnieuw toegevoegd aan Mailchimp. De oude ouder-lijst wordt op dat moment door ons verwijderd. Als u onze Nieuwsberichten niet wilt ontvangen kunt u zich op elk moment uitschijven via de link onderaan onze Nieuwsberichten in uw mailbox (afmelden Nieuwsberichten) of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Nieuwsberichten zijn ook te lezen vanaf onze website na inloggen. Op Facebook wordt een link naar de samenvatting van de Nieuwsberichten geplaatst.

Facebook & Twitter:  Onze Facebook en Twitter pagina's zijn gericht op het delen van informatie van school naar ouders en belangstellenden. Op Facebook en Twitter plaatsen we alleen onherkenbare foto’s en berichten van algemene aard.

Binnen Punt Speciaal wordt hard gewerkt aan het invoeren en regelen van de AVG. Er is een extern bureau dat ons ondersteunt en een interne werkgroep samengesteld met vertegenwoordigers van de scholen en PPO/BB.