Nieuws

Nieuwsberichten

pinksteren thumbVandaag is onze nieuwe Nieuwsberichten uitgekomen met hierin: Laatste periode van het schooljaar | NSGK Racerunning | Schoolfeest leerlingen (10 jaar en ouder) | Fotoshoot kinderen met- en zonder een beperking | Naschoolse Kinderyoga | Schoolfotograaf nieuwe schooljaar.   Klik https://bit.ly/2rQdnH2 voor deze Nieuwsberichten (even inloggen).

Schoolfotograaf

fotoNa de zomervakantie komt onze schoolfotograaf op dinsdag 25 en donderdag 27 september weer foto’s maken van leerlingen, medewerkers en groepsfoto’s. Direct na de zomervakantie informeren we u verder over: als u niet wil dat uw kind op de foto gaat, hoe u kunt bestellen, welke dag de klas van uw kind aan de beurt is, enz.

Zorgfinanciering

Op de ouderavonden in maart hebben we informatie gegeven over de zorginventarisatie en de verdere acties in dat project. In de samenwerking met de betrokken partners is het helaas nog niet gelukt om iedereen om de tafel te krijgen voor de gesprekken die we met de ouders willen gaan voeren. In de bijgestelde planning wil ik in de week na de meivakantie een individuele uitnodiging voor een gesprek aan iedere ouder sturen zodat we in de weken  daarna alle betreffende ouders hebben gesproken over dit thema. Hopelijk past onze planning dan beter en kunnen we u snel toelichting geven  op de verdere gang van zaken!

Gillis Geschiere 

Foto Shoot

Beste Ouders. Sporten is gezond, het houdt ons vitaal en is gezellig tijdverdrijf. Ook kinderen met een beperking hebben natuurlijk plezier in het sporten. Echter wordt er nog te vaak onderscheid gemaakt tussen kinderen met- en zonder een beperking. Op deze jonge leeftijd weten de kinderen vaak niet van elkaar dat ze dezelfde sportieve passie delen. Wij zijn Janne, Thijs, Robin, Jikke en Sean en willen een fotoserie maken die aandacht genereerd voor dit maatschappelijk thema.

Lees meer: Foto Shoot

Gezonde school

44We hebben het predicaat Gezonde School behaald op het gebied van Sociale Veiligheid (2015) en op het gebied van Sport en Bewegen (2016) en in het schooljaar 17-18 gaan we de aanvraag doen voor gezonde voeding.

Lees meer: Gezonde school

-

Toegang voor ouders