5 Okt. Staking

staking19 september 2017
Beste ouders/verzorgers,

Op donderdag 5 oktober is er een landelijke staking in het primair onderwijs. Het speciaal onderwijs (SO en VSO) valt ook onder de wet- en regelgeving van het primair onderwijs. Onderwijsgroep Punt Speciaal geeft gehoor aan de oproep van de bonden om te staken voor een hoger salaris en vermindering van de werkdruk wat uiteindelijk zal resulteren in verbetering van de kwaliteit van het onderwijs.

Wij zullen die dag dus geen onderwijs geven. We gaan er van uit dat u zelf de opvang regelt voor uw kind. Als dat onverhoopt echt niet lukt neem dan contact op met de teamleider zodat we kunnen overleggen wat we samen kunnen organiseren.

Als u wilt dat de therapie van uw kind op 5 oktober door gaat, graag ook dan contact met de teamleider zodat we kunnen overleggen over de opvang op school.
Verder gaan we er van uit dat u zelf contact hebt met het taxibedrijf over het vervoer op die dag.

Met vriendelijke groet en hopend op uw begrip,
Medewerkers st. Maartenschool,
Gillis Geschiere,
directeur.

NORO-update

15 september: Update maag-darm virus.

Het Noro virus dat vorige week onze school plaagde hebben we redelijk onder controle weten te houden. Door de aangescherpte hygiëne maatregelen lijkt de verspreiding minimaal te zijn geweest. We houden de maatregelen voorlopig wel in stand omdat er af en toe nog wel lichte klachten gemeld worden die lijken op de klachten die met het virus gepaard gaan. De GGD heeft ons de afgelopen week goed geadviseerd en bijgestaan. Mocht het virus toch weer nadrukkelijker aanwezig zijn in de school dan zullen we u zo snel mogelijk hierover informeren. Krijgt uw zoon of dochter ook klachten zoals overgeven of diarree dan willen we u vragen om dit via de klas van uw kind te melden en uw zoon of dochter 48 uur thuis te houden.

Met vriendelijke groet,
Gaby Korfage

Maartenschool.nl

privacy thumbVanaf vanmiddag, maandag 4 september 2017, is het oude wachtwoord om toegang te krijgen tot onze website www.maartenschool.nl veranderd. Onderwijsgroep Punt Speciaal heeft een privacyreglement opgesteld dat de Wet op de Persoonsbescherming als uitgangspunt heeft en door alle medewerkers nageleefd wordt. Wij gebruiken géén herkenbare foto’s of filmbeelden van leerlingen op onze openbare website en Facebook. In de afgeschermde omgeving achter het wachtwoord zijn deze wél te zien. Ook onze Nieuwsberichten staat achter dit wachtwoord. Deze omgeving is alleen toegankelijk voor ouders en directe medewerkers van de St. Maartenschool.

Vanmiddag is er naar alle ouders van onze leerlingen een mail gestuurd met de nieuwe inloggegevens. Heeft ons mailtje u gemist? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam en de klas van uw kind en in het onderwerp "Wachtwoord".

Nieuwsberichten

thumb nieuwsberichten 1eVandaag is onze Nieuwsberichten uitgekomen. De eerste van dit nieuwe schooljaar. Met hierin:
We gaan weer naar school! | Annemarie Haverkamp: Bedankt voor je prachtige Columns! | Reactie Onderwijsgroep Punt Speciaal / Maartenschool n.a.v. interview Omroep Gelderland met R. v.d. Heijden, interim directeur Samenwerkingsverband Stromenland | 3 en 5 oktober Schoolfotograaf

Lees meer: Nieuwsberichten

Hulp Gezocht!

helpZaterdag 30 september blijft het muisstil op de berg... als jij er niet bent!
Die dag willen we heel graag de grote hardloopchallenge voor de St. Maartenschool organiseren, maar daar komt heel wat bij kijken. Om de wedstrijd, de catering en de fair te regelen hebben we hulp nodig van een groep enthousiaste ouders en collega’s die mee willen aanpakken. Samen proberen we de organisatie rond te krijgen en er een prachtige opbrengst voor de kinderen van de St. Maartenschool door te krijgen. Voorbeelden van de klussen die we met de vrijwilligers willen oppakken:
1. Parkeerbegeleiding en Verkeersregelaars
2. Garderobe hulp en Waterposten
3. Evenemententerrein inrichten/opruimen
4. En er is nog veel meer te doen, in totaal hebben we zo’n 30 mensen nodig!!!
Dit is een mooie kans om je steentje bij te dragen aan een sportief project van de vrienden van de Maartenschool! Meld je snel aan bij 1 van de onderstaande mailadressen!

Info:
• Het programma voor de vrijwilligers start om 9.00 uur en duurt tot 16 uur
• We maken vooraf een indeling waarbij we er naar streven de klussen
regelmatig te wisselen zodat er ook afwisseling is
• Eten en drinken gedurende de dag zorgen we voor
• Afronding van de dag met een gezamenlijke afsluiting
• Zie ook www.maartenschallenge.nl

Vragen:
• Neem even contact op met:

Voor de Maartenskliniek collega's zijn de contactpersonen:

De vrienden van de Maartenschool