Taxivervoer

taxiVeel van onze leerlingen reizen dagelijks met de taxi van huis naar school. Het is voor kinderen, zeker in het begin, heel bijzonder om zonder ouders op pad te zijn en voor u als ouder een hele stap om uw kind mee te geven aan een voor u waarschijnlijk bijna onbekende chauffeur. Gelukkig komen de meeste taxichauffeurs al jaren op onze school en wordt het leerlingen vervoer heel professioneel georganiseerd. Ook bij aankomst en vertrek proberen we dat vanuit de school zo goed mogelijk te begeleiden zodat de veiligheid gegarandeerd is en uw kind zo goed mogelijk aan de schooldag kan beginnen.
Ondanks alle goede zorgen en professionele begeleiding kan het zijn dat u ontevreden bent of zich serieus zorgen maakt over het vervoer. Dat kan allerlei redenen hebben maar in ieder geval is het erg belangrijk dat u die zorg of ontevredenheid bespreekt. Vanzelfsprekend kunt u dat natuurlijk altijd met de chauffeur of het bedrijf waar de chauffeur voor werkt. Zij zullen uw vraag of opmerking zeker serieus oppakken en proberen om samen een oplossing te vinden. Om te voorkomen dat knelpunten of problemen tijdens het leerlingenvervoer langere tijd slepen of van kwaad tot erger gaan, vinden we het belangrijk om goede contacten te onderhouden met de chauffeurs en met u als ouder. Aarzel dus niet om contact met mij op te nemen als u zich zorgen maakt over het vervoer of als het niet goed loopt of geen gehoor kunt vinden bij chauffeur of taxibedrijf. Mogelijk dat we samen meer kunnen bereiken. Telefonisch ben ik bereikbaar via het secretariaat van de Maartenschool (024-3243665 kies 3 en vervolgens 1) of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.