Passende Opvang op TV

17398007145 f6eb2fc3e0 oDe Maartenschool (Onderwijsgroep Punt Speciaal) is, als een van de samenwerkende organisaties, betrokken bij Passende Opvang; een project waarbij passende ondersteuning kan worden ingezet op reguliere kinderdagcentra voor kinderen met een hulpvraag. Passende Opvang is mogelijk in diverse stadsdelen van Nijmegen. Vrijdag 1 mei heeft RTL het item gemaakt over Passende Opvang. Een presentatrice en cameraman zijn de hele ochtend aanwezig geweest op De Goudwinde, een kinderdagverblijf in Nijmegen-Noord.
Eerst kennis maken met Geert, vestigingsmanager van het kinderdagverblijf en natuurlijk met de pedagogisch medewerkers van de groep waar gefilmd zou worden. Ook waren er een logopediste en een fysiotherapeut . Zij zouden, al werkend met kinderen, in beeld komen. Judith Bremer, procesbegeleider in Nijmegen-Noord is geïnterviewd door Nana Piguillet-Appiah, de presentatrice van RTL4. Na heel wat “opnieuw!” of “tja, kun je dat ook in 2 zinnen zeggen?” was iedereen tevreden en is er voldoende materiaal om mee naar de montage te gaan. Het resultaat is een 2 minuten durend nieuwsitem over Passende Opvang; veel kijkplezier!