Ouders gezocht voor MR en GMR

gezocht thumbOproep vanuit MR en GMR St.Maartenschool

• Vacature voor een ouder MR:
Door het tussentijds vertrek van een ouder uit de MR-maartenschool  is er een vacature ontstaan. Elke ouder van een leerling op de Maartenschool kan zich hiervoor aanmelden. Het gaat om minimaal een periode van een jaar omdat er volgend voorjaar, in 2016, weer verkiezingen zijn.
De MR-maartenschool bestaat uit 6 mensen, 3 ouders en 3 medewerkers. In de MR bespreek je samen met de sectordirecteur zaken die de school aangaan zoals: de sectorbegroting, het sectorplan, het vakantierooster, het schoolplan, het formatieplan, etc. De MR komt 5 keer per jaar bij elkaar, op de donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

• Vacature voor een ouder GMR:
Door het tussentijds vertrek van een ouder uit de GMR is er een vacature ontstaan. Elke ouder van een leerling die op de Maartenschool, de Werkenrode School of de SO/VSO Mikado zit kan zich hiervoor aanmelden. Het gaat om minimaal een periode van een jaar omdat er volgend voorjaar, in 2016, weer verkiezingen zijn. De GMR bestaat uit 8 mensen, 4 ouders en 4 medewerkers. In de GMR bespreek je samen met de bestuurder zaken die de hele organisatie raken zoals: het bedrijfsplan, de begroting, de jaarrekening, het formatieplan, arbo-beleid, klachtenregeling, fusie, etc. De GMR komt 5 a 6 keer per jaar bij elkaar, meestal op de dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.