Ma. 14 december Kerstmarkt ONS

kerstmarkt onsOudervereniging ONS organiseert ook dit jaar weer de feestelijke, gezellige Kerstmarkt! Maandag 14 december is het weer zover. De levende kerststal zal weer op het plein van de St. Maartenschool staan. In de aula zullen weer heerlijke (halal-)worstenbroodjes, chocomelk en gluhwein worden uitgedeeld en kunnen de kinderen kerststukjes knutselen. Vanwege het grote succes van vorig jaar zullen ook de oliebollen weer op deze dag gebakken gaan worden van de oliebollenactie. Wij hopen natuurlijk dat het, net als afgelopen jaar, weer een spetterend evenement zal worden. Dus ouders, opa's, oma's en familie van onze leerlingen: kom gerust een kijkje nemen en noteer het alvast in jullie agenda!   Tot de 14e december!