Paaslunch ONS

pasen ons thumbVrijdag 25 maart is het Goede Vrijdag en dat betekent dat de oudervereniging (ONS) weer een leuke dag vol activiteiten voor de kinderen van de Maartenschool organiseert. Wij hopen dat het die dag prachtig mooi lenteweer wordt, zodat alle buitenactiviteiten ook door kunnen gaan. De kleuters beginnen de dag met de paashaas en het eieren zoeken op het pleintje bij de kleuters. De oudere kinderen kunnen op het schoolplein weer het mega-dartspel doen of een levensgrote versie 4 op een rij. De Maartenshoeve zal voor een gezellige koetsrit zorgen en misschien kan iedereen weer genieten van de kleine beestjes, kuikens en kippen, konijnen en cavia's. Verder zal het Kleinzintuigenorkest van de Cliniclowns 4 optredens verzorgen voor kinderen uit de EMB-groepen. Afsluiten willen wij de dag met een paaslunch, geheel verzorgt door de ONS. Wij hopen dat het voor iedereen een leuke dag wordt!
Het is helaas niet mogelijk om met alle voedingsvoorschriften per kind rekening te houden. Wij willen daarom vragen of ouders van kinderen met hele specefieke dieetvoorschriften op 25 maart zelf een lunchpakket mee willen geven!