Helden Sportdag

thumb sportdag 1Dinsdag 15 maart stond in het teken van Superhelden!!! De groepen Groen 6 en 7, Paars 1 t/m 3 en Oranje 1 t/m 3 hadden op deze dag hun sportdag. Om 09.30 uur was de "spetterende" opening; Mega-Mindy, Minion en de gymjuffen deden een stoer dansje met de kinderen. Daarna stonden er maar liefst 16 onderdelen klaar; bemand door leerlingen van Paars 6 en Oranje 6 die de uitleg van de spellen deden en de kinderen enthousiast aanmoedigden. De kinderen konden in de huifkar met de paarden van Zorro een tochtje rondom school maken, een berg beklimmen met Spiderman, kleuren bij Mega-Mindy, gewichten heffen bij de Hulk en nog veel meer! Ook konden de kinderen geschminkt worden als Batman, Mega-Mindy of een andere superheld. 's Middags waren er 3 workshops: Dans door de juffen van dansschool Puur, Judo door Bas de Boer van Tomoda en er was een groot verkeersparcours in de grote sporthal van de Maartenskliniek. Na afloop was er nog lekkere ranja en een zakje Minionkoekjes en... een mooi Superheldendiploma! Klik hier voor de foto's.