Foto planning

schoolfotograaf 2015Volgendeweek dinsdag 4 en donderdag 6 oktober komt schoolfotograaf Jan Doornbos (www.deschoolfotograaf.org) foto’s maken op onze school. Als de fotograaf geweest is ontvangt u een mail met uw eigen inloggegevens en een link naar zijn website. Hier kunt u zelf bepalen welke foto’s u wilt bestellen. Hierbij mail ik u de indeling welke klassen op welke dag bij de schoolfotograaf verwacht worden zodat u eventueel rekening kunt houden met kleding, kapsels of accessoires:

Dinsdag 4 oktober groepen:
Oranje 1, Oranje 2, Oranje 3, Oranje 6, Draaimolen, Wigwam, Observatieklas, Groen 1, Groen 3, Paars 4, Paars 5, Paars 6.

Donderdag 6 oktober de groepen:
Groen 2, Groen 4, Groen 5, Groen 6, Groen 7, Oranje 4, Oranje 5, Blokkendoos, Toverbal, Paars 1, Paars 2 en Paars 3.