Toneelcursus

aanmelden dramalessenEen aantal leerlingen hebben, met veel plezier, het afgelopen schooljaar de cursus Toneel van Yvonne Laan gevolgd. Nu hebben veel leerlingen laten weten dat ze graag met een nieuwe cursus willen starten. En dat kan! Yvonne start meteen na de herfstvakantie met een nieuwe cursus, weer op school en na schooltijd.De cursus wordt niet meer georganiseerd door het project Kunst & Cultuur Speciaal, maar door de Lindenberg, huis voor de kunsten in Nijmegen, waar Yvonne docent is. Door het project konden we de cursus gratis aanbieden. Inmiddels is het project voor toneel gestopt op de St. Maartenschool en wordt de cursus als een normale Lindenbergcursus aangeboden en zijn er wél kosten aan verbonden.

We hopen dat het geen bezwaar voor u is. Wij willen graag dat iedereen mee kan doen, ongeacht de financiële situatie. Mochten de kosten wel een bezwaar zijn, neemt u in dan gerust contact met mij op, dan kijken we samen hoe we dat kunnen oplossen.

Gegevens van de cursus:
Docent:Yvonne Laan
Locatie:Sint Maartenschool
Dag: Woensdag
Tijd: 12.45-13.45 uur
Startdatum:   2 november
Duur cursus:15 lessen
Kosten:135 euro
U kunt zich aanmelden via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens de eerste cursusdag zal uw kind het inschrijfformulier krijgen van Yvonne. Daarmee kunt u de machtiging tekenen waarna het cursusgeld automatisch afgeschreven wordt.Ik hoop dat uw kind weer met veel plezier de vervolgcursus gaat doen bij Yvonne! Kijk voor het filmpje Toneel op School:

Vriendelijke groet, Hiek Sparreboom, Projectleider

>>

Toegang voor ouders