Fotoreportage

nrc thumbFotoreportage Maartenschool kinderen
In de afgelopen week zijn een journalist en fotograaf van NRC Handelsblad op bezoek geweest voor een reportage over onze school. Om het artikel nog beter uit de verf te laten komen willen ze in de komende week van een aantal kinderen een portretreportage maken die bij het verhaal over onze school geplaatst kan worden. Het gaat over individuele portretten van kinderen met daarbij een stukje persoonlijke informatie over het kind. Te denken valt bijvoorbeeld aan de reden waarom hij/zij op de maartenschool zit, of wat uw kind nodig heeft om goed onderwijs te kunnen volgen.
Concreet betekent het dat:
• we op zoek zijn naar +/- 12 kinderen voor deze reportage
• we de ouders van deze kinderen toestemming vragen voor gebruik van de foto’s in het artikel van Nrc Handelsblad
• we volgende week 1 dag de fotograaf en journalist op bezoek hebben om de foto’s te maken en ws de zaterdag daarna het artikel kunnen lezen in de krant.
Als u mee zou willen werken aan deze actie wil ik u vragen om mij uiterlijk woensdag 8 februari(!) een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We proberen woensdag een besluit te nemen welke kinderen ook daadwerkelijk mee kunnen doen aan deze actie en houden contact met u over de verdere gang van zaken. Dank u wel alvast!