Nieuwsberichten

Vandaag is onze Nieuwsberichten uitgekomen met hierin: Het laatste nieuws over de laatste stand van zeken | Column: Ingeruild door Annemarie Haverkamp | Nieuwe rijroute bij halen en brengen van leerlingen | 28 maart sportdag van: Paars 1,2,3, Oranje 1,2,3, Groen 6, Groen 7 (gedeeltelijk) en Oranje 7 (gedeeltelijk) | BOSK-film “Dit Is Ons Leven” | MysteryX bestaat 5 jaar: Feest! Woensdagmiddag 15 maart 14.45 – 17:00 uur | Paars 5 naar de Tweede kamer | Even Voorstellen met Bram Kusters | Afsluiting Smaakmaand in Paars 1, 2, 3 en 4 | Sport op Maat voor iedereen! | 10 maart Feestelijke proefloop Stevensloop Kidsrun | 19 maart 11.45 - 12.00 uur Maartenschool-KidsRun Stevensloop Augustijnenstraat / Grote Markt in Nijmegen (aanmelden: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) | Nieuwe Nieuwsberichten komt uit op vrijdag 24 maart | Klik http://bit.ly/1S4FXgI voor deze Nieuwsberichten.