Ouders Gezocht

In gesprek met de gemeente
De acties van de afgelopen maanden hebben er in ieder geval voor gezorgd dat de gemeente Nijmegen onze situatie heel serieus neemt en graag betrokken wil worden bij verdere plannen. Om te laten zien wat nu eigenlijk het probleem op onze school is hebben we een inventarisatie gemaakt van de zorgbegeleiding die alle kinderen van de maartenschool dagelijks krijgen (denk aan hulp bij het onderwijs, hulp bij communicatie, aan en uitkleden bij de gymnastiek, medische zorgbegeleiding etc). Het samenwerkingsverband zal niet gaan betalen voor die begeleiding van de zorg en dus zullen  we moeten zoeken naar andere wegen om die zorg te financieren. De gemeente Nijmegen wil graag met de ouders van de Maartenschool in gesprek komen om een beeld te krijgen van hun situatie en de zorg die bij  ouders hierover leeft. Op die manier kan de gemeente beter bekijken of en hoe ze daadwerkelijk iets kan betekenen.

Ik ben dus op zoek naar ongeveer 10 ouders die ons hierbij kunnen helpen en met de gemeente Nijmegen (in de persoon van wethouder Frings en wethouder Helmer)in gesprek willen. Een datum en tijd bepalen we dan in overleg met elkaar. Graag bij interesse om deel te nemen aan dit gesprek een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zou gauw ik voldoende aanmeldingen binnen heb zal ik dit weer bij u laten weten.
Bij voorbaat dank voor de medewerking!

Gillis.