Volledige toegang website

toegang goedVeel informatie op onze website staat achter een gebruikersnaam en wachtwoord. Dit geldt voor de foto's en de filmpjes maar ook voor de jaarkalender en de verjaardagen met de namen van leerlingen en medewerkers. Vanaf vrijdag 25 september is het wachtwoord voor onze site veranderd en aangepast voor het nieuwe schooljaar 2015 / 2016. In de toekomst zullen er misschien nog meer pagina's achter het wachtwoord en de gebruikersnaam komen te staan. Dit doen we om de privacy van onze leerlingen en ouders en medewerkers te waarborgen. Om onze website volledig te bekijken logt u vooraf even in met deze gebruikersnaam en het wachtwoord. Als u deze inloggegevens niet heeft kunt u ze opvragen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in deze mail ook uw naam, de naam van uw kind en de klas van uw kind en zet in het onderwerp "wachtwoord website".