21-12 Inspectie

santa thumbDonderdag 21 december hebben we de inspectie op bezoek gehad. De inspecteurs hebben veel verschillende klassen bezocht en positief geoordeeld over wat ze hebben gezien. Er is vertrouwen uitgesproken in de kwaliteit van het onderwijs op onze school.

Lees meer: 21-12 Inspectie

Voorlezen

ronnie thumbVanochtend heeft Ronnie Ruysdael tijdens ons Voorleesontbijt in zijn Feestelijke Voorleespaleis op onze school voorgelezen aan meer dan 100 kinderen van de St. Maartenschool. Ronnie had het boek Joris en de Geheimzinnige Toverdrank van Roald Dahl bij zich.

Lees meer: Voorlezen

KleuterKerst

kindje thumbVandaag, 20 december, hebben de kleutergroepen hun Kerstviering gehad. De foto's van deze Kerstviering staan op onze website (tabblad Media >> Fotoalbum (even inloggen). Met dank aan fotograaf Nicole Tannemaat.