Nieuwsberichten

Vandaag is onze nieuwe Nieuwsberichten uitgekomen met hierin; Onze school is gezond! | Groepsbezetting nieuwe schooljaar | Buitenschools Sportaanbod schooljaar 2018/2019 | De Linde naar Burgers Zoo | Vijf Boekenwurmen. Klik https://bit.ly/2MqSID3 voor deze Nieuwsberichten (even inloggen). De laatste Nieuwsberichten van dit schooljaar komt uit op vrijdag 29 juni.

Het mailbestand van abonnees op onze Nieuwsberichten wordt in de zomervakantie verwijderd.

Lees meer: Nieuwsberichten

Privacy

AVGWat gebeurt er met uw gegevens bij gebruik van onze Website en Nieuwsberichten?

Onze website is gericht op het delen van informatie van school naar ouders, medewerkers en andere belangstellenden. Onze website staat gedeeltelijk open voor iedereen (zonder wachtwoord) en helemaal open voor ouders en medewerkers met een wachtwoord.

Lees meer: Privacy

Groepsindeling '18/'19

groep

Donderdag 21 juni geven we de groepsbezetting voor het komende schooljaar per brief met de leerlingen mee naar huis. U weet dan in welke Unit en in welke basisgroep uw kind per augustus 2018 zit. Ook kunt u in de brief lezen welke juffen en meesters in de unit werken. Vanwege de privacy wetgeving die is ingegaan op 25 mei j.l. zetten we de groepsbezetting niet meer op onze website.

Schoolfotograaf

fotoNa de zomervakantie komt onze schoolfotograaf op dinsdag 25 en donderdag 27 september weer foto’s maken van leerlingen, medewerkers en groepsfoto’s. Direct na de zomervakantie informeren we u verder over: als u niet wil dat uw kind op de foto gaat, hoe u kunt bestellen, welke dag de klas van uw kind aan de beurt is, enz.