Hulp Gezocht!

helpZaterdag 30 september blijft het muisstil op de berg... als jij er niet bent!
Die dag willen we heel graag de grote hardloopchallenge voor de St. Maartenschool organiseren, maar daar komt heel wat bij kijken.

Om de wedstrijd, de catering en de fair te regelen hebben we hulp nodig van een groep enthousiaste ouders en collega’s die mee willen aanpakken. Samen proberen we de organisatie rond te krijgen en er een prachtige opbrengst voor de kinderen van de St. Maartenschool door te krijgen. Voorbeelden van de klussen die we met de vrijwilligers willen oppakken:
1. Parkeerbegeleiding en Verkeersregelaars
2. Garderobe hulp en Waterposten
3. Evenemententerrein inrichten/opruimen
4. En er is nog veel meer te doen, in totaal hebben we zo’n 30 mensen nodig!!!
Dit is een mooie kans om je steentje bij te dragen aan een sportief project van de vrienden van de Maartenschool! Meld je snel aan bij 1 van de onderstaande mailadressen!

Info:
• Het programma voor de vrijwilligers start om 9.00 uur en duurt tot 16 uur
• We maken vooraf een indeling waarbij we er naar streven de klussen
regelmatig te wisselen zodat er ook afwisseling is
• Eten en drinken gedurende de dag zorgen we voor
• Afronding van de dag met een gezamenlijke afsluiting
• Zie ook www.maartenschallenge.nl

Vragen:
• Neem even contact op met:

Voor de Maartenskliniek collega's zijn de contactpersonen:

De vrienden van de Maartenschool