Maartenschool.nl

privacy thumbVanaf vanmiddag, maandag 4 september 2017, is het oude wachtwoord om toegang te krijgen tot onze website www.maartenschool.nl veranderd. Onderwijsgroep Punt Speciaal heeft een privacyreglement opgesteld dat de Wet op de Persoonsbescherming als uitgangspunt heeft en door alle medewerkers nageleefd wordt. Wij gebruiken géén herkenbare foto’s of filmbeelden van leerlingen op onze openbare website en Facebook. In de afgeschermde omgeving achter het wachtwoord zijn deze wél te zien. Ook onze Nieuwsberichten staat achter dit wachtwoord. Deze omgeving is alleen toegankelijk voor ouders en directe medewerkers van de St. Maartenschool.

Vanmiddag is er naar alle ouders van onze leerlingen een mail gestuurd met de nieuwe inloggegevens. Heeft ons mailtje u gemist? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam en de klas van uw kind en in het onderwerp "Wachtwoord".