Nieuwsberichten

thumb nieuwsberichten 1eVandaag is onze Nieuwsberichten uitgekomen. De eerste van dit nieuwe schooljaar. Met hierin:
We gaan weer naar school! | Annemarie Haverkamp: Bedankt voor je prachtige Columns! | Reactie Onderwijsgroep Punt Speciaal / Maartenschool n.a.v. interview Omroep Gelderland met R. v.d. Heijden, interim directeur Samenwerkingsverband Stromenland | 3 en 5 oktober Schoolfotograaf

| Nieuw wachtwoord www.maartenschool.nl | Leerlingenvervoer | Elke twee schoolweken: Nieuwsberichten | Nieuwe werkwijze diĆ«tist St. Maartenschool | Artsen kinderrevalidatie zo veel mogelijk onveranderd | Cruyff Foundation open dag op woensdag 20 september | woensdag 13 september open dag Zorg Op Maat Kasteelsche Hof | Voorstelling De Tovenaarsleerling met Frank Groothof, zondag 24 sept. gratis in de Stevenskerk | 11-16 sept proeflessen in de Lindenberg | De week tegen het pesten (18 t/m 22 september) | Zaterdag 30 september Techniekdag Technovium | De volgende Nieuwsberichten komt uit op vrijdag 22 september | Klik http://bit.ly/2f7VbmG voor deze Nieuwsberichten (even inloggen)