Ouderavond

ouderavond thumbBeste ouders
Aanstaande maandag, 18 september, houden we een belangrijke extra ouderavond om u bij te praten over de vele ontwikkelingen rondom onze school. Deze extra avond wordt gehouden van 20.00 tot 22.00 uur in de aula op school.

We vragen u om via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. even door te geven als u bij deze avond aanwezig wilt zijn, zodat we enig idee hebben hoeveel personen we op die avond mogen verwachten.

Tijdens deze avond zal Werner Willemsen, bestuurder van onze school, samen met Herman Swaters van De Nieuwe Zorg, DNZ, het zorgbedrijf waar we momenteel mee samenwerken, verdere informatie geven over het project dat vanuit de gemeente voor de zomer is ingezet. Met dit project willen we een stabiele basis voor de financiering van de zorg realiseren voor alle leerlingen van onze school. Op deze avond maken we duidelijk hoe we dat willen organiseren en wat dat voor u en uw zoon of dochter betekent. Meer info vindt u in onze Nieuwsberichten: Klik http://bit.ly/1S4FXgI (even inloggen)