NORO-update

15 september: Update maag-darm virus.

Het Noro virus dat vorige week onze school plaagde hebben we redelijk onder controle weten te houden. Door de aangescherpte hygiƫne maatregelen lijkt de verspreiding minimaal te zijn geweest. We houden de maatregelen voorlopig wel in stand omdat er af en toe nog wel lichte klachten gemeld worden die lijken op de klachten die met het virus gepaard gaan.

De GGD heeft ons de afgelopen week goed geadviseerd en bijgestaan. Mocht het virus toch weer nadrukkelijker aanwezig zijn in de school dan zullen we u zo snel mogelijk hierover informeren. Krijgt uw zoon of dochter ook klachten zoals overgeven of diarree dan willen we u vragen om dit via de klas van uw kind te melden en uw zoon of dochter 48 uur thuis te houden.

Met vriendelijke groet,
Gaby Korfage