Roy

Gisteren hebben we het verdrietige bericht ontvangen van het overlijden van Roy Leenders.

Roy had afgelopen week wat klachten en voelde zich niet helemaal fit, maar verder was er niets bijzonders en had hij, net als anders, diverse afspraken en een vol programma. Zaterdag is hij nog met een vriend op pad geweest naar Den Bosch. Onverwacht heeft zijn hart het op de terugweg begeven en is hij aan het einde van de dag overleden.

Roy Leenders, oud leerling van de St. Maartenschool en Werkenrode School, vrijwilliger en eerste beheerder van de St. Maartenschool-website, daarna jarenlang gewaardeerd collega op onze ict afdeling, een kanjer waarvan we wisten dat dit nieuws een keer moest komen maar ons desondanks overvalt.

medewerkers en directie St. Maartenschool en Werkenrode School