Verzuim

Alle ziek-/beter-/afwezigheidsmeldingen geeft u bij voorkeur per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (middels inspreken antwoordapparaat, tel. 024-3243665, keuze 1) door aan het secretariaat van de school. Van het verzuim van leerlingen wordt registratie bijgehouden. Bij ongeoorloofd verzuim wordt contact opgenomen met de ouder(s)/verzorger(s). Zo nodig wordt de leerplichtambtenaar ingeschakeld.

Is uw kind ziek, dan geeft u dat vóór 7.45 uur door. Wilt u s.v.p. het volgende doorgeven:

• De naam en de groep van uw kind.
  • Dat het een ziekmelding betreft.

Is uw kind om een andere reden afwezig (bv. i.v.m. tandartsbezoek), dan geeft u dat voor 7.45 uur door. Wilt u s.v.p. het volgende doorgeven:

• De naam en de groep van uw kind.
  • De reden van afwezigheid en de tijdsduur (een ochtend, een middag etc.).

Is uw kind beter, dan geeft u dat voor 14.30 uur door. Dit, zodat de leerling evt. nog ingepland kan worden voor therapie de volgende dag. Wilt u s.v.p. het volgende doorgeven:

• De naam en de groep van uw kind.
  • Dat het een betermelding betreft.

Aanvraag extra vakantie of verlof:
Vragen over extra vakantie of verlof kunnen (bij voorkeur per mail) alleen door de teamleiders worden beantwoord. Zij nemen een besluit en zullen contact met u opnemen. U kunt het aanvraag formulier (Klik hier) via de mail aan de teamleider van de groep van uw kind sturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord (mailadressen van de teamleiders: klik hier). Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met de teamleider van de groep van uw kind.