Verlof

Alle ziek-/beter-/afwezigheidsmeldingen geeft u bij voorkeur per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (middels inspreken antwoordapparaat, tel. 024-3243665, keuze 1) door aan het secretariaat van de school. Van het verzuim van leerlingen wordt registratie bijgehouden. Bij ongeoorloofd verzuim wordt contact opgenomen met de ouder(s)/verzorger(s). Zo nodig wordt de leerplichtambtenaar ingeschakeld.

Is uw kind ziek, dan geeft u dat vóór 7.45 uur door. Wilt u s.v.p. het volgende doorgeven:

• De naam en de groep van uw kind.
  • Dat het een ziekmelding betreft.

Is uw kind om een andere reden afwezig (bv. i.v.m. tandartsbezoek), dan geeft u dat voor 7.45 uur door. Wilt u s.v.p. het volgende doorgeven:

• De naam en de groep van uw kind.
  • De reden van afwezigheid en de tijdsduur (een ochtend, een middag etc.).

Is uw kind beter, dan geeft u dat voor 14.30 uur door. Dit, zodat de leerling evt. nog ingepland kan worden voor therapie de volgende dag. Wilt u s.v.p. het volgende doorgeven:

• De naam en de groep van uw kind.
  • Dat het een betermelding betreft.
  • Aanvraag extra vakantie of verlof:
    Vragen over extra vakantie of verlof kunnen (bij voorkeur per mail) alleen door de teamleiders worden beantwoord. Zij nemen een besluit en zullen contact met u opnemen. U kunt het aanvraag formulier (Klik hier) via de mail aan de teamleider van de groep van uw kind sturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord (mailadressen van de teamleiders: klik hier). Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met de teamleider van de groep van uw kind.

Luxe verzuim
Alle kinderen in Nederland hebben recht op onderwijs. Leerplichtige kinderen mogen daarom buiten de schoolvakanties nooit zomaar wegblijven van school. Toch gebeurt het nog regelmatig dat ouder(s)/verzorger(s) kinderen van school houden om bijvoorbeeld eerder op vakantie te gaan. Dit noemen we luxe verzuim. Gaat u met uw kind zonder toestemming (deels) buiten de schoolvakanties op vakantie, dan kan de leerplichtambtenaar direct een proces-verbaal opmaken.