Informatieavonden 28/29 september

infoMaandag 28 september is er op onze school een Informatieavond voor Team Groen en Team Paars. Op dinsdag 29 september is er een informatieavond voor Team Oranje.  U bent van harte welkom op deze informatieavond in de klas van uw kind:
  • Maandag 28 september 20.00- 22.00 u:  Alle groene klassen en kleutergroep de Toverbal.  Alle paarse klassen en kleutergroep de Wigwam
  • Dinsdag 29 september 20.00- 22.00 u:  Alle oranje klassen (waaronder de observatieklas) en de kleutergroepen Blokkendoos en Draaimolen

Vanaf 19.30 staat er koffie en thee voor u klaar. We starten gezamenlijk in de aula met een korte inleiding en daarna gaat u naar de klas van uw kind. U krijgt uitleg over het programma; wat staat er op het rooster,  wat is belangrijk bij de verschillende vormingsgebieden, hoe werkt mijn kind in zijn/ haar instructiegroep. Ook een aantal organisatorische zaken zullen de revue passeren. We vinden het erg belangrijk dat u komt, want het is belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind als school en thuis bij elkaar aansluiten. Van harte welkom dus!