Ingrijpend

Beste ouders,  Deze week hebben we u op maandag en dinsdagavond zo goed als mogelijk geïnformeerd over de veranderingen die voor de deur staan. Deze avonden hebben enerzijds veel duidelijkheid gebracht maar zorgden aan de andere kant ook voor veel vragen en zorg over de toekomst van uw kind op onze school. Ik vind het belangrijk om daarom nogmaals kort de belangrijkste conclusies van deze avond op een rij te zetten, zodat er geen onduidelijke beelden ontstaan:
•We gaan een hele lastige tijd tegemoet waarin we zeker te maken krijgen met grote en ingrijpende organisatorische gevolgen op onze school.
•In eerste instantie gaat het om een ronde van ontslagen voor een behoorlijk deel van onze medewerkers.
•In tweede instantie zullen we moeten reorganiseren en met een veel kleinere groep medewerkers de school zo inrichten dat we het onderwijs verantwoord kunnen blijven verzorgen.
•Maar de St. Maartenschool gaat zeker niet dicht en we sturen in ieder geval geen kinderen weg.
•Alle nieuwe informatie op dit gebied, alle ontwikkelingen zullen terug te vinden zijn in de 2 wekelijkse uitgave van onze nieuwsberichten, daarnaast in verkorte versie op onze website en op ons Facebook account. Mail me als er vragen zijn of kom even langs op school!

Gillis Geschiere