St. Maartenschool

16 maart t/m 10 mei gesloten: klik voor Tips

corona

De school is gesloten van 16 maart t/m 10 mei ivm de corona-maatregelen. Alle ouders ontvangen per post of per mail materialen en tips over het thuisonderwijs dat past bij hun kind.

Links m.b.t. omgaan met Corona:
Hoe praat je met kinderen over het coronavirus? Klik hier
Picto's over voorkomen besmetting coronavirus: Klik hier

Lees meer: 16 maart t/m 10 mei gesloten: klik voor Tips

Geen Facebook meer

einde facebookVanaf vandaag zijn we gestopt met onze Facebookaccount. We gebruiken ons ouderportaal Social Schools en onze website www.maartenschool.nl om met ouders en de rest van de wereld te communiceren. Facebook willen we daarvoor niet meer gebruiken.

Ronnie Ruysdael: 10e keer voorlezen

ronnieWoensdag 22 januari a.s. om 9.15 uur zal Ronnie Ruysdael voor de 10e keer voorlezen tijdens het Nationaal Voorleesontbijt. Ieder jaar keert hij terug naar de Sint Maartenschool in Nijmegen waar de groep luisteraars in de loop van de jaren steeds groter is geworden.

Lees meer: Ronnie Ruysdael: 10e keer voorlezen