Nieuwsberichten

Vandaag is onze Nieuwsberichten van vrijdag 22 februari uitgekomen. Met hierin: Nieuwe teamleider en nieuwe IB-ers  |  Landelijke onderwijsstaking vrijdag 15 maart: St. Maartenschool gesloten  |  Factuur “bijzondere activiteit” zorgvuldig overmaken svp  |  Even voorstellen met Lianne Teunissen  |  Vier leerlingen verdienen hun Boekenwurm  |  Vrijdag 1 maart om 11.00 uur jaarlijkse Carnavalsoptocht door de St. Maartenskliniek  |  Volgende Nieuwsberichten komt uit op donderdag 14 maart.    Klik https://bit.ly/2F47EHE om deze Nieuwsberichten te lezen. (Even inloggen).

Besluit Zorgfinanciering

Beste ouders en verzorgers. Zoals u wellicht al gelezen hebt in de Gelderlander hebben we deze week eindelijk het besluit van de gemeente mogen ontvangen over de zorgfinanciering. We zijn erg blij dat voor de leerlingen uit het rijk van Nijmegen en het land van Cuijk (in totaal 13 gemeenten) er nu een aanvullende financiering is voor de zorg. De pers was uitgenodigd als toehoorder van dit besluit, dus het nieuws was ons al vooruit gegaan.

Lees meer: Besluit Zorgfinanciering

vrijdag 15 maart Landelijke onderwijsstaking; St. Maartenschool gesloten

Geachte ouders en verzorgers,
U heeft ongetwijfeld via de media vernomen dat er op vrijdag 15 maart een landelijke onderwijsstaking plaatsvindt. De inzet is werkdrukverlaging, aandacht voor het lerarentekort en hogere salarissen in het onderwijs. Op onze school zal een deel van de medewerkers staken. Met het aantal medewerkers dat niet gaat staken, zijn we niet in staat om op deze dag onderwijs te geven aan uw zoon of dochter. Dit betekent dan ook dat de school deze dag niet geopend is. Wilt u zelf uw taxibedrijf informeren en het vervoer van uw zoon of dochter afmelden? Wij hopen op uw begrip.

Pilot Ouderportaal Klaproos, Madelief en Raket

Sinds een aantal jaren werken de meeste Punt Speciaal scholen  (de St. Maartenschool niet)  met ouderportaal Raakpunt.  Met Raakpunt organiseren deze PuntSpeciaal-scholen en klassen zo veel mogelijk de communicatie tussen ouders/verzorgers en de klassen en de school. Raakpunt heeft helaas ook nadelen: het is niet eenvoudig om een nieuwe ouder deel te laten nemen aan Raakpunt, er is geen app voor mobiele apparaten en het beheer is bewerkelijk. Tegenwoordig zijn er betere mogelijkheden beschikbaar.

Lees meer: Pilot Ouderportaal Klaproos, Madelief en Raket