• .
    .

Foto Shoot

Beste Ouders. Sporten is gezond, het houdt ons vitaal en is gezellig tijdverdrijf. Ook kinderen met een beperking hebben natuurlijk plezier in het sporten. Echter wordt er nog te vaak onderscheid gemaakt tussen kinderen met- en zonder een beperking. Op deze jonge leeftijd weten de kinderen vaak niet van elkaar dat ze dezelfde sportieve passie delen. Wij zijn Janne, Thijs, Robin, Jikke en Sean en willen een fotoserie maken die aandacht genereerd voor dit maatschappelijk thema.

We willen een fotoserie maken waarin kinderen met- en zonder beperking zichtbaar dezelfde passie hebben (voor een impressie zie de foto). Heeft uw kind een passie voor sport en vindt u het een mooi idee om hieraan mee te werken. Schrijf uw zoon of dochter dan in voor deze fotoshoot! Wij zullen in het gebouw van de St. Maartenschool een pop-up studio opbouwen waarin de kinderen model kunnen staan. Ook zullen we wat vertellen over fotografie en kunnen de kinderen direct de foto's zien op de laptop. Het belooft een gezellige ochtend of middag te worden.

U kunt uw kind aanmelden bij de St. Maartenschool (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Alles zal in overleg gaan met ons u en de St. Maartenschool. Nadat de beelden zijn gerealiseerd worden deze gebruikt om het maatschappelijk doel onder de aandacht te brengen. Ook ontvangt u naderhand een professionele print van uw zoon of dochter. Deze foto zal mogelijk ook terug te zien zijn in de St. Maartenschool. Graag zouden we daar een foto expositie tentoonstellen.

Léon Schoonhoven, Beleidsadviseur St. Maartenskliniek.
l.schoonhoven@maartenskliniek.nl