Social Schools 3.0

Vanaf maandag 26 augustus worden ouders uitgenodigd voor Social Schools 3.0

Welkop op school!

Welkom op onze school! Maandag 19 augustus gaan we weer beginnen.

Welkom op school!

Welkom op onze school! Maandag 19 augustus gaan we weer beginnen.

Schoolgids 2019/2020

Klik hier voor de schoolgids van dit nieuwe schooljaar 2019/2020. Klik hier voor de Schoolgids-bijlage voor schooljaar 2019/2020.

Werner Willemsen weer bestuurder PuntSpeciaal

De Raad van Toezicht van Onderwijsgroep Punt Speciaal is blij om te kunnen melden dat met ingang van 1 augustus 2019 Werner Willemsen weer zal aantreden als bestuurder van onze stichting. Per diezelfde datum zal Anne Verhees haar werkzaamheden als tijdelijk bestuurder beëindigen. We zijn haar erg dankbaar voor haar niet-aflatende inzet en de resultaten die ze heeft gerealiseerd

in samenwerking met directeuren en stafmedewerkers. Het is erg fijn dat we haar de komende tijd nog even in ons midden hebben om tijdelijk een aantal taken van de directeur Bedrijfsvoering op zich te nemen, om zodoende lopende trajecten af te ronden of over te dragen.

Al met al goed nieuws om de zomer mee in te gaan en, straks, het nieuwe schooljaar weer mee te starten. Tot die tijd wensen we u een bijzonder fijne zomervakantie.

Werner Willemsen, bestuurder