Vrijdag 20 september 2019

75-jarig jubileum van de St. Maartenschool. Ouders zijn welkom vanaf 12.45 uur. De show begint om 13.00 uur en duurt ongeveer een uur. Parkeren in de garage van de kliniek. U krijgt van ons een uitrijkaartje. Max. 2 personen per kind. (Denkt u eraan om de taxi van uw kind af te melden)

• .
    .
    Een rookvrij schoolterrein

Schoolfotograaf 25 en 26 september

Woensdag 25 en donderdag 26 september komt de schoolfotograaf op onze school foto’s maken van leerlingen en medewerkers en groepen. Om het fotosetje van uw kind t.z.t. te bestellen moet u inloggen op de website van de schoolfotograaf. De inloggegevens hiervoor krijgt u, via de klas, enkele weken nadat de fotograaf geweest is. Als uw inlog-gegevens gedeeld moeten worden (bv bij scheiding) vragen we u dit zelf te regelen. Het bestellen van het fotosetje van uw kind en de verdere afhandeling is tussen u en de schoolfotograaf.

De St. Maartenschool blijft hier buiten. Bij vragen kunt u contact opnemen met de schoolfotograaf: 0314-341216.

Als u NIET wil dat de schoolfotograaf uw kind fotografeert kunt u dit uiterlijk 18 september doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We geven dit dan op tijd door aan de schoolfotograaf en zal er van uw kind géén foto worden gemaakt. Als uw kind wél op de foto mag hoeft u verder niets te doen.

Het fotograferen van de leerlingen is verdeeld over twee dagen. Om u de gelegenheid te geven rekening te houden met kleding, kapsel of accessoires staat hieronder de indeling van de klassen. Dan weet u wanneer er op welke dag een foto van uw kind wordt gemaakt.

Indeling schoolfotograaf:
Woensdag 25 september gaan de volgende klassen naar de schoolfotograaf: de Krekel, de Vlinder, de Libelle, de Kastanje, de Linde, de Wilg, de Berk, de Dassen, en de Beren.

Donderdag 26 september zijn de volgende klassen aan de beurt:  De Klaproos, de Lavendel, de Madelief, de Raket, het Vliegtuig, de Helicopter, de Vlieger, de Luchtballon, Eekhoorns en de Vossen.