St. Maartenschool

Het CAP zomerfeest komt er weer aan!

In de eerste twee weken van de zomervakantie (19 tot en met 29 juli) organiseert Stichting CAP weer het zomerfeest op de Maartenshoeve (bij de St. Maartenschool). Uiteraard staan onze paarden deze dagen centraal. We organiseren allerlei activiteiten een voltige les, een bosrit, parcours in de bak, koetsritten of dierenverzorgingslessen. We gaan op speurtocht, knutselen en doen spellen en klusjes op de manege.

Belangrijk om te weten: Minimale leeftijd is 6 jaar. De deelnemer kan zelfstandig zitten en naar het toilet. Als er continue zorg nodig is komt er een eigen begeleider mee. De kosten voor een feestdag is € 80,-- per dag. Voor drinken, snacks en lunch wordt gezorgd. De lunch voor de begeleiding kunt u apart reserveren à € 7,-- per persoon. Per dag is er plaats voor een beperkt aantal kinderen, zodat we aan alle kinderen alle ruimte en aandacht kunnen geven. Meerdere dagen inschrijven is zeker mogelijk. Heb je zin om lekker buiten (bij heel slecht weer ook binnen) bezig te zijn deze zomer? Vul dan snel het formulier in voor jouw aanmelding. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Hartelijke groet,  Team Stichting CAP

Maartenshoeve | Hengstdal 3 | 6574 NA Ubbergen