St. Maartenschool

Stichting CAP (Centra voor Aangepast Paardrijden) zoekt Begeleiders dagbesteding

capStichting CAP (Centra voor Aangepast Paardrijden) is een zorgmanege voor mensen met een beperking in de regio Nijmegen.  Gediplomeerde instructeurs en speciaal opgeleide paarden zorgen voor een veilige omgeving waar aandacht is voor mens en dier.   Stichting CAP werkt op twee locaties in Nijmegen: Manege de Winckelsteegh en De Maartenshoeve. Daarnaast verzorgt de stichting de dagbesteding bij de dierenweide van Pluryn, de Winckelsteegh. klik hier voor deze vacature

Stichting CAP
(Centra voor Aangepast Paardrijden) zoekt:

Begeleiders dagbesteding
Maartenshoeve en/of Manege de Winckelsteegh

Wat ga je doen?
Je begeleidt mensen met een beperking bij het ontwikkelen van hun talenten en vaardigheden tijdens de dagbesteding. Je betrekt de cliënten bij de verzorging van de dieren. Dit doe je op een enthousiaste en professionele wijze. Je rapporteert zowel mondeling als schriftelijk op heldere wijze. Je werkt zelfstandig, waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s en de aanwezige vrijwilligers en stagiairs.

Dit verwachten wij van jou:
We verwachten dat je een prettige collega bent die van aanpakken weet en mee wil bouwen aan onze stichting voor mensen met een beperking. Je hebt kennis en ervaring met verschillende doelgroepen. Daarnaast heb je ervaring met de verzorging van paarden en gezelschapsdieren. Je kunt afstemmen op de behoefte van de individuele cliënt, je bent creatief in het vinden van oplossingen en je bent flexibel ingesteld. Een professionele, enthousiaste collega die het een uitdaging vindt om een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden. Je bent stressbestendig, hebt overzicht en weet hoe te handelen bij problemen en waarborgt te allen tijden de veiligheid.

• Je beschikt bij voorkeur over een HBO denk- en werkniveau met een afgeronde opleiding in de zorgsector.
  • Je helpt mee om de dagbesteding bij onze stichting vorm te geven en uit te bouwen.
  • Je bent verantwoordelijk voor goede observaties tijdens de activiteiten en je rapporteert zowel mondeling als schriftelijk op een heldere wijze.
  • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en flexibel in je werkhouding.

Dit bieden wij jou:
Een uitdagende functie in een unieke omgeving. De functie is binnen de CAO-gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 40. De overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling conform genoemde CAO. Werkdagen in overleg.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anneke Berendijk, leidinggevende van Stichting CAP, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je interesse en wil je solliciteren?
Dan ontvangen wij graag jouw gegevens. Stuur je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voeg je curriculum vitae met uitgebreide motivatie toe. De sollicitatie blijft open totdat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden. We zien je sollicitatie graag tegemoet.