Privacy

Wat gebeurt er met uw gegevens bij gebruik van onze Website en Nieuwsberichten?

Onze website is gericht op het delen van informatie van school naar ouders, medewerkers en andere belangstellenden. Onze website staat gedeeltelijk open voor iedereen (zonder wachtwoord) en helemaal open voor ouders en medewerkers met een wachtwoord.

Het wachtwoord is voor alle ouders en medewerkers hetzelfde en wordt elke eerste week na de zomervakantie veranderd en opnieuw aan ouders van onze leerlingen en medewerkers verspreid via Social Schools (ouders en medewerkers) en Trefpunt (medewerkers)

Cookies:  De website www.maartenschool.nl verzamelt gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van een website bezoek, de pagina’s die bezocht worden en de browsers die bezoekers gebruiken.  U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

Social Schools: (communicatie portal tussen school, de klassen, de leerkracht, de assisitent, de ouders en andere betrokkenen rondom de leerling) Social Schools is een afgesloten en veilig -AVG-proof- systeem waarbij niets met de data gebeurt. Deze data staat veilig achter slot en grendel.

Facebook & Twitter:  Onze Facebook en Twitter pagina's zijn gericht op het delen van informatie van school naar ouders en belangstellenden. Op Facebook en Twitter plaatsen we alleen onherkenbare foto’s en berichten van algemene aard.

Binnen Punt Speciaal wordt hard gewerkt aan het invoeren en regelen van de AVG. Er is een extern bureau dat ons ondersteunt en een interne werkgroep samengesteld met vertegenwoordigers van de scholen en PPO/BB.

-

Toegang voor ouders