Open dag Werkenrode School: zaterdag 2 februari

Zaterdag 2 februari 2019 zet Werkenrode School van 10.00 u. tot 13.00 u. haar deuren open voor alle geïnteresseerden. Zowel de hoofdlocatie (leerroutes 3/4 en 4/5) aan de Nijmeegsebaan 9, als onze locatie in het Montessori College aan de Nijverheidsweg 2A in Groesbeek (leerroute 5/6 (vmbo) zijn deze ochtend geopend. www.werkenrodeschool.nl.

Nieuwsberichten, vrijdag 11 januari 2019, #9

Vandaag is onze nieuwe Nieuwsberichten uitgekomen. Klik https://bit.ly/2MEZhFx om deze te lezen (even inloggen)

15 maart landelijke onderwijsstaking

15 maart a.s. is er een landelijke onderwijsstaking gepland. Op dit moment inventariseren we de stakingsbereidheid onder de medewerkers van de scholen van Punt Speciaal. Zodra daar meer duidelijkheid over is informeren we u over onze plannen op die datum.

2018, een jaar in vogelvlucht

vogelvluchtZorg financieren, zorg inzetten en zorg organiseren: 2018, een jaar in vogelvlucht     Zoals beloofd: hierbij de link (Klik hier) naar de presentatie "2018, een jaar in vogelvlucht" van onze ouderavond op donderdag 6 december over de huidige stand van zaken mbt de St. Maartenschool.

Open lesochtend / avond: Pro College Wijchen

Open lesochtend: Woensdag 13 februari 2019 van 9.00-12.00 uur is er voor leerlingen, die in aanmerking komen voor een praktijkonderwijs- dan wel een VMBO-B advies met LWOO, een extra meeloopochtend georganiseerd op het Pro College, Acaciastraat 68 in Wijchen.

Lees meer: Open lesochtend / avond: Pro College Wijchen

De zorg voor uw kind!

Voor de zomervakantie hebben we u geïnformeerd over de plannen van de gemeentes uit het rijk van Nijmegen en land van Cuijk waarmee ze de financiering van de zorg voor leerlingen uit deze gemeentes op de St. Maartenschool zouden willen regelen. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is het bijna zo ver dat we die plannen ook daadwerkelijk kunnen gaan uitvoeren. De manier waarop we dat gaan uitvoeren, hoe het geregeld wordt en wat dat voor uw kind, voor u en voor de medewerkers betekent vertellen we u graag in een speciale ouderavond die we voorlopig hebben gezet op donderdag 6 december a.s. om 20 uur op school.  Binnenkort meer informatie via de nieuwsberichten.

Met een hartelijke groet,  Gillis Geschiere
dir St. Maartenschool

Open dag: Het Beste uit 2 Werelden

Zaterdag 16 februari 2019 10:00-15:00 uur

Al ruim 2 jaar volgen leerlingen van 12 tot 18 jaar die zeer moeilijk lerend zijn, onderwijs op het Montessori College. Ze doen dat vanuit Onderwijsgroep Punt Speciaal in het project Het Beste uit 2 Werelden.

Lees meer: Open dag: Het Beste uit 2 Werelden

Houten peuter/kleuter stoeltjes te koop

Deze lichte houten stoeltjes zijn verstelbaar in hoogte en zitdiepte. De kinderen krijgen daardoor goede steun bij het zitten. De stoeltjes zijn te gebruiken bij een eigen speelplekje of bijvoorbeeld bij de televisie. Het is mogelijk om de stoeltjes te verven in een leuke kleur.

Lees meer: Houten peuter/kleuter stoeltjes te koop