Eindelijk goed nieuws!

Na meer dan een jaar zoeken, overleggen, passen en meten is het dan eindelijk zo ver; voor het komende schooljaar is er een positief besluit genomen over de zorgfinanciering voor onze leerlingen!!!

Meer weten? Lees hier…

Groepsindeling '18/'19

groep

Donderdag 21 juni geven we de groepsbezetting voor het komende schooljaar per brief met de leerlingen mee naar huis. U weet dan in welke Unit en in welke basisgroep uw kind per augustus 2018 zit. Ook kunt u in de brief lezen welke juffen en meesters in de unit werken. Vanwege de privacy wetgeving die is ingegaan op 25 mei j.l. zetten we de groepsbezetting niet meer op onze website.

Schenking Camping de Eikelaar

eilkelaar campingVan Alwin en Bernadette van Raaij kregen we een uitnodiging om op zondag 1 juli naar hun bedrijf te komen voor deelname aan de open dag. Tevens hadden zij onze school voorgedragen als goed doel en werden we op die dag verrast met een prachtig bedrag voor onze leerlingen.

Lees meer: Schenking Camping de Eikelaar

Privacy

AVGWat gebeurt er met uw gegevens bij gebruik van onze Website en Nieuwsberichten?

Onze website is gericht op het delen van informatie van school naar ouders, medewerkers en andere belangstellenden. Onze website staat gedeeltelijk open voor iedereen (zonder wachtwoord) en helemaal open voor ouders en medewerkers met een wachtwoord.

Lees meer: Privacy

Nieuwsberichten

fijne vakantieVandaag is de laatste Nieuwsberichten van dit schooljaar uitgekomen met hierin: Zorg(en) op onze school | Abonneebestand Nieuwsberichten wordt opgeschoond | Donatie en bestuurssamenstelling Vrienden Maartenschool | Klankbordgroep Zorg Binnen Onderwijs | Oudervereniging ONS zoekt nieuwe leden! | Kort verslag MR notulen 14 juni 2018 | Leontien, Mariska, Kitty, Melanie, Kim en Dominique; Dank jullie wel! | Klik https://bit.ly/2Mzgjka voor deze Nieuwsberichten

Lees meer: Nieuwsberichten

Schoolfotograaf

fotoNa de zomervakantie komt onze schoolfotograaf op dinsdag 25 en donderdag 27 september weer foto’s maken van leerlingen, medewerkers en groepsfoto’s. Direct na de zomervakantie informeren we u verder over: als u niet wil dat uw kind op de foto gaat, hoe u kunt bestellen, welke dag de klas van uw kind aan de beurt is, enz.

Schoolgids

schoolgids1819Voor u ligt de nieuwe schoolgids schooljaar 2018 / 2019 van de St. Maartenschool (klik hier). Deze gids is bedoeld om u als ouder te informeren over zaken die we belangrijk vinden. We vertellen u in deze schoolgids hoe wij denken over onderwijs en hoe de dagelijkse gang van zaken op de St. Maartenschool is. Naast deze gids ontvangt u ook een losse bijlage met adressen, telefoonnummers en allerlei praktische informatie over het reilen en zeilen op onze school. Klik hier voor deze bijlage.

Lees meer: Schoolgids