MaartensChallenge 2019: Kidsrun

De MaartensChallenge op 16 juni a.s. komt steeds dichterbij. Dat betekent dat we zo langzaam aan in vorm moeten gaan komen! Tijdens de lessen bewegingsonderwijs bereiden we de leerlingen op een leuke manier voor op de Kidsrun. De Kidsrun is een onderdeel van de MaartensChallenge waarvoor u uw zoon of dochter zich in kan schrijven, zie: www.maartenschallenge.nl

Lees meer: MaartensChallenge 2019: Kidsrun

Fusie Onderwijsgroep Punt Speciaal 1 maart 2019

Beste ouders en verzorgers. Na de informatiebijeenkomsten op de scholen, enquêtes onder ouders en medewerkers, overleg met de vakbonden en vele gesprekken met betrokkenen, staat het licht nu op groen voor de officiële realisatie van de fusie tussen Onderwijscentrum Zuid Gelderland en MeTander. De fusie gaat in op 1 maart 2019. De naam van onze organisatie wordt Stichting Onderwijsgroep Punt Speciaal.

Lees meer: Fusie Onderwijsgroep Punt Speciaal 1 maart 2019

10+ feest

Volgende week vrijdag 17 mei is het weer zo ver. Het 10+ feest! Dit is voor alle kinderen uit de units C-D-E en F van 10 jaar en ouder. Het feest duurt van 19.30 u tot 21.00 u. Komende dagen komt de uitnodiging mee naar huis!

Besluit Zorgfinanciering

Beste ouders en verzorgers. Zoals u wellicht al gelezen hebt in de Gelderlander hebben we deze week eindelijk het besluit van de gemeente mogen ontvangen over de zorgfinanciering. We zijn erg blij dat voor de leerlingen uit het rijk van Nijmegen en het land van Cuijk (in totaal 13 gemeenten) er nu een aanvullende financiering is voor de zorg. De pers was uitgenodigd als toehoorder van dit besluit, dus het nieuws was ons al vooruit gegaan.

Lees meer: Besluit Zorgfinanciering

Nieuwsberichten, vrijdag 11 januari 2019, #9

Vandaag is onze nieuwe Nieuwsberichten uitgekomen. Klik https://bit.ly/2MEZhFx om deze te lezen (even inloggen)

Vrijdag 19 april: Studiedag

Leerlingen zijn vrij

2018, een jaar in vogelvlucht

vogelvluchtZorg financieren, zorg inzetten en zorg organiseren: 2018, een jaar in vogelvlucht     Zoals beloofd: hierbij de link (Klik hier) naar de presentatie "2018, een jaar in vogelvlucht" van onze ouderavond op donderdag 6 december over de huidige stand van zaken mbt de St. Maartenschool.