Maandag 20 januari stoppen we met Facebook

Vanaf aanstaande maandag, 20 januari, sluiten we onze Facebookaccount. We gebruiken ons ouderportaal Social Schools en onze website www.maartenschool.nl om met ouders en de rest van de wereld te communiceren. Facebook willen we daarvoor niet meer gebruiken.

Werkenrode School zaterdag 1 februari 2020 open dag

Werkenrode School biedt voortgezet speciaal onderwijs aan 12–20 jarige leerlingen, die, vanwege hun ondersteuningsbehoefte, niet in staat zijn het regulier voortgezet onderwijs te volgen. De school biedt een breed onderwijsprogramma op verschillende niveaus aan: VMBO (basis, kader en theorie) en onderwijs dat voorbereidt op de arbeidsmarkt en dagbesteding. Er worden deze ochtend meerdere rondleidingen door medewerkers en leerlingen gegeven.

Lees meer: Werkenrode School zaterdag 1 februari 2020 open dag

Staking 30 & 31 januari

staking jan 2020In verband met de landelijke staking in het primair onderwijs op donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari is de St. Maartenschool deze twee dagen gesloten.

Social Schools

Op alle Punt Speciaal scholen gebruiken we vanaf nu ouderportaal Social Schools 3.0 bij onze communicatie tussen klas, school en ouders. De App voor Social Schools 3.0 is gratis verkrijgbaar. Social Schools werkt ook op elke PC in verschillende browsers zoals Chrome, Firefox Safari en Edge. Als u vragen heeft over het gebruik van Social Schools, neem dan gerust contact op met de Support-desk van Social Schools. Klik hiervoor op de blauwe knop links onder de beginpagina van Social Schools.
support j

Lees meer: Social Schools

Ronnie Ruysdael: 10e keer voorlezen

ronnieWoensdag 22 januari a.s. om 9.15 uur zal Ronnie Ruysdael voor de 10e keer voorlezen tijdens het Nationaal Voorleesontbijt. Ieder jaar keert hij terug naar de Sint Maartenschool in Nijmegen waar de groep luisteraars in de loop van de jaren steeds groter is geworden. Wat ooit begon in 1 klas met een paar kinderen groeide uit tot wat het nu is: een gymzaal met 60/70 kinderen. Na ‘Mathilda’ en ‘Joris en de geheimzinnige toverdrank’ van Roald Dahl wordt dit jaar uit ‘De verschrikkelijke badmeester’ van Jozua Douglas voorgelezen. (zie ook https://bit.ly/3722YLz)