Social Schools

Op alle Punt Speciaal scholen gebruiken we vanaf nu ouderportaal Social Schools 3.0 bij onze communicatie tussen klas, school en ouders. De App voor Social Schools 3.0 is gratis verkrijgbaar. Social Schools werkt ook op elke PC in verschillende browsers zoals Chrome, Firefox Safari en Edge. Als u vragen heeft over het gebruik van Social Schools, neem dan gerust contact op met de Support-desk van Social Schools. Klik hiervoor op de blauwe knop links onder de beginpagina van Social Schools.
support j

Lees meer: Social Schools

Werner Willemsen weer bestuurder PuntSpeciaal

De Raad van Toezicht van Onderwijsgroep Punt Speciaal is blij om te kunnen melden dat met ingang van 1 augustus 2019 Werner Willemsen weer zal aantreden als bestuurder van onze stichting. Per diezelfde datum zal Anne Verhees haar werkzaamheden als tijdelijk bestuurder beëindigen. We zijn haar erg dankbaar voor haar niet-aflatende inzet en de resultaten die ze heeft gerealiseerd

Lees meer: Werner Willemsen weer bestuurder PuntSpeciaal

Maandag 16 september

13 sepzijn alle leerlingen vrij ivm een Studiedag voor het personeel.

Schoolgidsbijlage 2019 / 2020

De nieuwe Schoolgidsbijlage voor schooljaar 2019 / 2020 is uit. Klik hier.

Schoolfotograaf 25 en 26 september

Woensdag 25 en donderdag 26 september komt de schoolfotograaf op onze school foto’s maken van leerlingen en medewerkers en groepen. Om het fotosetje van uw kind t.z.t. te bestellen moet u inloggen op de website van de schoolfotograaf. De inloggegevens hiervoor krijgt u, via de klas, enkele weken nadat de fotograaf geweest is. Als uw inlog-gegevens gedeeld moeten worden (bv bij scheiding) vragen we u dit zelf te regelen. Het bestellen van het fotosetje van uw kind en de verdere afhandeling is tussen u en de schoolfotograaf.

Lees meer: Schoolfotograaf 25 en 26 september

Klankbordgroep Zorg Binnen Onderwijs

Twee keer per jaar komt de Klankbordgroep Zorg Binnen Onderwijs bij elkaar. De klankbordgroep ZBO is samengesteld uit een aantal betrokken ouders, directieleden vanuit zowel de Werkenrodeschool als de Maartensschool en contactpersonen ZBO. Ook de zorgaanbieders Driestroom en TVN zijn hierin betrokken.

Lees meer: Klankbordgroep Zorg Binnen Onderwijs

Een rookvrij schoolterrein

rookvrijWij vinden het belangrijk dat kinderen gezond opgroeien. Op school besteden we al veel aandacht aan gezondheid wat betreft voeding, sport en beweging, en sociale veiligheid. Op deze drie gebieden hebben we ook een erkenning gekregen als Gezonde School. Nu willen we een stap verder zetten en het schoolterrein rookvrij maken vanaf 1 oktober. Onze belangrijkste argumenten zijn:

Lees meer: Een rookvrij schoolterrein

Nieuwsberichten komend schooljaar via SocialSchools

Onze Nieuwsberichten verschijnt dit schooljaar nog op vrijdag 5 juli. Vanaf het nieuwe schooljaar 2019 / 2020 blijft onze Nieuwsberichten gewoon elke twee weken verschijnen maar krijgt u hem niet meer via uw mail binnen maar via het nieuwe ouderportaal SocialSchools.