Doe Mee!

Gemeente Berg en Dal heeft de regeling Doe mee! uitgebreid voor ouders met schoolgaande kinderen en voor deelname aan verenigingen. Heeft u een laag inkomen en geen of weinig vermogen? Dan kunt u bij de gemeente Berg en Dal mogelijk gebruikmaken van een van de regelingen ter ondersteuning. Zo kunt u met een laag inkomen toch mee blijven doen met maatschappelijke activiteiten. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schenking Camping de Eikelaar

eilkelaar campingVan Alwin en Bernadette van Raaij kregen we een uitnodiging om op zondag 1 juli naar hun bedrijf te komen voor deelname aan de open dag. Tevens hadden zij onze school voorgedragen als goed doel en werden we op die dag verrast met een prachtig bedrag voor onze leerlingen.

Lees meer: Schenking Camping de Eikelaar

Fusie-uitnoudiging ouders

Geachte ouder(s),

Graag wil ik u het volgende voorleggen.  In de periode 2010, 2011 hebben de stichtingen OZG (st. Maartenschool, Mikado en Werkenrode School) en MeTander (Talita Koemi, De Kom en de Cambier) onderzoek gedaan naar de wens en mogelijkheid om te fuseren. De uitkomst van dit onderzoek destijds was dat een fusie tussen beide stichtingen de positie en kwaliteit van het speciaal onderwijs in de regio zou versterken.

Lees meer: Fusie-uitnoudiging ouders

Nieuwsberichten

fijne vakantieVandaag is de laatste Nieuwsberichten van dit schooljaar uitgekomen met hierin: Zorg(en) op onze school | Abonneebestand Nieuwsberichten wordt opgeschoond | Donatie en bestuurssamenstelling Vrienden Maartenschool | Klankbordgroep Zorg Binnen Onderwijs | Oudervereniging ONS zoekt nieuwe leden! | Kort verslag MR notulen 14 juni 2018 | Leontien, Mariska, Kitty, Melanie, Kim en Dominique; Dank jullie wel! | Klik https://bit.ly/2Mzgjka voor deze Nieuwsberichten

Lees meer: Nieuwsberichten

Björn Wolffensperger

Vandaag hebben we tot onze schrik en verdriet het bericht ontvangen van overlijden van Bjorn Wolffensperger. Bjorn is na een kort ziekbed plotseling overleden. Bjorn was schoolverlater van onze school en zou in augustus beginnen op de Werkenrode School. We wensen zijn ouders en familie ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Medewerkers en directie st. Maartenschool / Werkenrode School

Schoolgids

schoolgids1819Voor u ligt de nieuwe schoolgids schooljaar 2018 / 2019 van de St. Maartenschool (klik hier). Deze gids is bedoeld om u als ouder te informeren over zaken die we belangrijk vinden. We vertellen u in deze schoolgids hoe wij denken over onderwijs en hoe de dagelijkse gang van zaken op de St. Maartenschool is. Naast deze gids ontvangt u ook een losse bijlage met adressen, telefoonnummers en allerlei praktische informatie over het reilen en zeilen op onze school. Klik hier voor deze bijlage.

Lees meer: Schoolgids

Eindelijk goed nieuws!

Na meer dan een jaar zoeken, overleggen, passen en meten is het dan eindelijk zo ver; voor het komende schooljaar is er een positief besluit genomen over de zorgfinanciering voor onze leerlingen!!!

Meer weten? Lees hier…

Groepsindeling '18/'19

groep

Donderdag 21 juni geven we de groepsbezetting voor het komende schooljaar per brief met de leerlingen mee naar huis. U weet dan in welke Unit en in welke basisgroep uw kind per augustus 2018 zit. Ook kunt u in de brief lezen welke juffen en meesters in de unit werken. Vanwege de privacy wetgeving die is ingegaan op 25 mei j.l. zetten we de groepsbezetting niet meer op onze website.