27 maart studiedag: leerlingen vrij

Woensdag 27 maart hebben we op de St. Maartenschool een studiedag. Alle leerlingen zijn deze woensdag vrij.

Open lesochtend / avond: Pro College Wijchen

Open lesochtend: Woensdag 13 februari 2019 van 9.00-12.00 uur is er voor leerlingen, die in aanmerking komen voor een praktijkonderwijs- dan wel een VMBO-B advies met LWOO, een extra meeloopochtend georganiseerd op het Pro College, Acaciastraat 68 in Wijchen.

Lees meer: Open lesochtend / avond: Pro College Wijchen

Fusie Onderwijsgroep Punt Speciaal 1 maart 2019

Beste ouders en verzorgers. Na de informatiebijeenkomsten op de scholen, enquêtes onder ouders en medewerkers, overleg met de vakbonden en vele gesprekken met betrokkenen, staat het licht nu op groen voor de officiële realisatie van de fusie tussen Onderwijscentrum Zuid Gelderland en MeTander. De fusie gaat in op 1 maart 2019. De naam van onze organisatie wordt Stichting Onderwijsgroep Punt Speciaal.

Lees meer: Fusie Onderwijsgroep Punt Speciaal 1 maart 2019

Open dag: Het Beste uit 2 Werelden

Zaterdag 16 februari 2019 10:00-15:00 uur

Al ruim 2 jaar volgen leerlingen van 12 tot 18 jaar die zeer moeilijk lerend zijn, onderwijs op het Montessori College. Ze doen dat vanuit Onderwijsgroep Punt Speciaal in het project Het Beste uit 2 Werelden.

Lees meer: Open dag: Het Beste uit 2 Werelden

Nieuwe Nieuwsberichten 14 maart

Donderdag 14 maart is onze nieuwe Nieuwsberichten uitgekomen. Klik hier voor deze Nieuwsberichten (even inloggen)

Nieuwsberichten, vrijdag 11 januari 2019, #9

Vandaag is onze nieuwe Nieuwsberichten uitgekomen. Klik https://bit.ly/2MEZhFx om deze te lezen (even inloggen)

Besluit Zorgfinanciering

Beste ouders en verzorgers. Zoals u wellicht al gelezen hebt in de Gelderlander hebben we deze week eindelijk het besluit van de gemeente mogen ontvangen over de zorgfinanciering. We zijn erg blij dat voor de leerlingen uit het rijk van Nijmegen en het land van Cuijk (in totaal 13 gemeenten) er nu een aanvullende financiering is voor de zorg. De pers was uitgenodigd als toehoorder van dit besluit, dus het nieuws was ons al vooruit gegaan.

Lees meer: Besluit Zorgfinanciering

2018, een jaar in vogelvlucht

vogelvluchtZorg financieren, zorg inzetten en zorg organiseren: 2018, een jaar in vogelvlucht     Zoals beloofd: hierbij de link (Klik hier) naar de presentatie "2018, een jaar in vogelvlucht" van onze ouderavond op donderdag 6 december over de huidige stand van zaken mbt de St. Maartenschool.