Maatschappelijk werk

Maatschappelijk werk richt zich op de hulpvraag van ouders en kind en vervuld een brugfunctie tussen school, revalidatie en de leefwereld van het kind. Maatschappelijk werk kan benaderd worden voor psychosociale hulpverlening, informatie, advies, consultatie en verdere begeleidingsvragen. Er is een folder verschenen over de doelstelling en werkwijze van het maatschappelijk werk op de Sint Maartenschool en de afdeling kinderrevalidatie van de Sint Maartenskliniek. Klik hier voor deze folder. Alle ouders van de St. Maartenschool kunnen gebruik maken van
het maatschappelijk werk.

Edith Derks
Unit A: Vliegtuig
Unit B: Lavendel, Madelief, Klaproos en Dahlia
Unit C: Vlinder, Krekel, Libelle
Unit E: Linde, Wilg en Berk

Gerardi Timmermans
Unit A:  Luchtballon, Vlieger, Helikopter en Raket
Unit D: Eekhoorn, Vossen en Dassen
Unit F: Saturnus en Jupiter

Mailadres Edith Derks: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 024 365 93 27. Edith werkt op maandag, dinsdag en donderdag.
Mailadres Gerardi Timmermans: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel: 024 365 96 17.
 
Folder:
Er is een folder verschenen over de doelstelling en werkwijze van het maatschappelijk werk op de St. Maartenschool en de afdeling kinderrevalidatie van de St. Maartenskliniek.

-

Toegang voor ouders