Punt Speciaal kent de volgende medezeggenschapsraden:

• MR-Maartenschool (ouders en personeel)
  • MR-Werkenrodeschool (leerlingen, ouders en personeel)
  • MR-Mikado (ouders en personeel)
  • MR-De Kom (ouders en personeel)
  • MR-Talita Koemi (ouders en personeel)
  • MR-Cambier (ouders en personeel)
  • GMR (ouders en personeel, Punt Speciaal-breed)

MR-Maartenschool
De MR Maartenschool behartigt de belangen van de leerlingen, ouders en personeel. De raad praat mee, stemt al dan niet in met en adviseert over zaken en ontwikkelingen die met name betrekking hebben op de school en die gevolgen kunnen hebben voor leerlingen, ouders en personeel. Bijvoorbeeld het schoolplan, het vakantierooster, de vaststelling van de schooltijden etc. De MR vergadert 5 keer per jaar. Contact: Femke Jansen-van Bergen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden van de MR
- Anita van Zonsbeek (personeel)
- Marja Frederkx (personeel)
- Inge Hulstein (personeel)
- Jitte Brinkhof (ouder)
- Daniëlle Rutten-van Grinsven (ouder)
- Femke Janssen-van Bergen (ouder)

Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR)
De GMR (Gemeenschappelijke medezeggenschapsraad) houdt zich bezig met bovenschoolse zaken, zoals het bedrijfsplan, het arbobeleid, de arbeidsvoorwaarden voor personeel, het financieel beleid, eventuele uitbreiding of fusie, de klachtenregeling etc. In de GMR zitten ouders (één vertegenwoordiger per school) en personeelsleden (één vertegenwoordiger per sector). De GMR vergadert ongeveer 5 keer per jaar met de bestuurder. Contact: Inge Hulstein, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden van de GMR
- Inge Hulstein (personeel)
- Hans Ras (ouder)