Aanmelding en toelating

De St.Maartenschool is een expertisecentrum met circa 200 leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en langdurig zieke kinderen met een speciale onderwijsvraag. Wij staan voor:

Een plek waar iedereen zijn talenten mag laten zien en verder ontwikkelen. Wij bundelen onze krachten en delen ervaringen, in openheid, vertrouwen en met wederzijds respect. In het onderwijs richten wij ons op de mogelijkheden van de leerling door aan te sluiten bij zijn onderwijs- en ondersteuningsbehoeften op alle vormingsgebieden. Wij motiveren, enthousiasmeren en werken vanuit hoofd, hart en handen.

De St.Maartenschool staat bekend als een specialistische leeromgeving waar planmatig en opbrengstgericht wordt gewerkt binnen een veilige en uitdagende omgeving. Het is een school waar een kind met plezier naar toe gaat en zich binnen zijn eigen mogelijkheden optimaal ontwikkelt met een maximaal resultaat. Wij bieden een veilige en vertrouwde omgeving waarbinnen succeservaringen onze belangrijkste bouwstenen zijn.

Wanneer u uw zoon of dochter wil aanmelden bij de St.Maartenschool dan kunt u contact opnemen met onze intern begeleiders:

Hanneke Vanwesenbeek, tel 024-3243665, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-

Toegang voor ouders