Op naar jouw toekomst!

Wij zijn er voor leerlingen die ons écht nodig hebben. Ons gespecialiseerde aanbod (van therapieën en ondersteuning) is gericht op complexe vraagstukken. We bieden interdisciplinaire ondersteuning: Eén Kind, Eén Plan (EKEP).

Aftreden bestuurder
26-06-2024

Aan de relaties van Punt Speciaal, 

Tot onze spijt moeten wij u meedelen dat per 1 augustus aanstaande onze bestuurder, Werner Willemsen, om gezondheidsredenen zijn functie moet neerleggen. Wij onderzoeken samen of we zijn expertise en ervaring anderszins kunnen inzetten voor Punt Speciaal. 

Werners taken werden het afgelopen jaar al grotendeels overgenomen door Jessica van Zuidam; voor de komende periode zal zij deze volledig overnemen. Tezelfdertijd starten wij met de procedure voor het werven van een nieuwe vaste bestuurder voor Punt Speciaal.  

Lees meer »
Kickboxgala haalt geweldig bedrag op voor de St. Maartenschool!
26-06-2024

Op 9 juni heeft kickboxfamilie Ubeda een kickboxgala georganiseerd waaraan iedereen belangeloos meewerkte. Meer dan honderd kinderen meldden zich in de ring voor een spannende partij met veel publiek. En dat allemaal voor het goede doel: de St. Maartenschool. Kickboksen voor goed doel  

Lees meer »

"Je doet je best, maar je hoeft niet de beste te zijn",

aldus een gymleraar in gesprek met een leerling.